hvordan vedlikehold automatisk fyllingsforseglingsmaskin


Hvordan vedlikeholde fylle- og forseglingsmaskinen?Et spesielt godt emne, de spesifikke trinnene er som følger

Vedlikeholdstrinn forautomatisk fyllingsforseglingsmaskin

1. Før du går på jobb hver dag, observer fuktfilteret og oljetåkeanordningen til den todelte pneumatiske kombinasjonen.Hvis det er for mye vann, bør det fjernes i tide, og hvis oljenivået ikke er nok, bør det fylles på i tide;

2. I produksjonen er det nødvendig å inspisere og observere de mekaniske delene ofte for å se om rotasjonen og løftingen er normal, om det er noe unormalt, og om skruene er løse;

3. Sjekk ofte jordledningen til utstyret, og kontaktkravene er pålitelige;rengjør veieplattformen ofte;sjekk om det er luftlekkasje i den pneumatiske rørledningen og om luftrøret er ødelagt.

4. Skift ut smøreoljen (fettet) for motoren til reduksjonsmotoren hvert år, kontroller kjedets tetthet og juster spenningen i tide.

automatisk fyllingsforseglingsmaskintomgangssjekk elementer

5. Hvis den ikke brukes på lang tid, bør materialet i rørledningen tømmes.

6. Gjør en god jobb med rengjøring og sanitær, hold overflaten på maskinen ren, fjern ofte det oppsamlede materialet på vektkroppen, og vær oppmerksom på å holde innsiden av det elektriske kontrollskapet rent.

7. Sensoren er en høypresisjon, høyforseglet og høyfølsom enhet.Det er strengt forbudt å slå og overbelaste.Den må ikke berøres under arbeid.Det er ikke tillatt å demontere med mindre det er nødvendig for vedlikehold.

8. Sjekk de pneumatiske komponentene som sylindere, magnetventiler, hastighetsreguleringsventiler og elektriske deler hver måned.Inspeksjonsmetoden kan kontrolleres ved manuell justering for å sjekke om den er god eller dårlig og påliteligheten til handlingen.Sylinderen sjekker hovedsakelig om det er luftlekkasje og stagnasjon.Magnetventilen kan tvinges til å operere manuelt for å bedømme om magnetspolen er brent eller ventilen er blokkert.Den elektriske delen kan passere inngangs- og utgangssignalene.Sjekk indikatorlyset, for eksempel om bryterelementet er skadet, om linjen er brutt, og om utgangselementene fungerer normalt.

9. Om motoren har unormal støy, vibrasjoner eller overoppheting under normal drift.Installasjonsmiljøet, om kjølesystemet er korrekt osv., må kontrolleres nøye.

10. Utføre daglig drift i henhold til driftsreglenes forskrifter.Hver maskin har sine egne egenskaper.Vi må følge prinsippet om standard drift og "se mer, sjekk mer", for å forlenge levetiden til maskinen.


Innleggstid: Mar-09-2023