Vedlikehold og vedlikehold Rørfyllingsmaskin rørfyllingsforseglingsmaskin

Vedlikehold og vedlikehold Rørfyllingsmaskin

1. Sjekk jordledningen tilRørfyllingsmaskin, og kontaktkravene er pålitelige;rengjør veieplattformen ofte;sjekk om Tubes Filling Machine har noen luftlekkasje i den pneumatiske rørledningen og om luftrøret er ødelagt.

2. Observer alltid de mekaniske delene tilRørfyllingsmaskinunder produksjonen for å se om rotasjonen og løftingen er normal, om det er noe unormalt, og om skruene er løse av plastrørfyller og tetningsmiddel

3. Hvis den ikke brukes på lang tid, bør materialet i rørledningen tømmes.

4. Reduksjonsmotoren tilrørfyllingsmaskintrenger å skifte ut smøreoljen (fett) hvert år, og kjedets stramhet bør kontrolleres regelmessig, og spenningen bør justeres i tide.

5. Sensoren til rørfyllingsmaskinen er en enhet med høy presisjon, høy tetthet og høy følsomhet, og støt og overbelastning er strengt forbudt.

6. Hold overflaten på plastrørfylleren og forseglingen ren til enhver tid, fjern det oppsamlede materialet på vekten ofte, og hold det elektriske kontrollskapet rent.

Forholdsregler for rørfyllingsmaskin

1. Under vedlikehold og inspeksjon avRørfyllingsmaskin, bør strømbryteren kuttes eller strømstøpselet trekkes ut for å forhindre elektrisk støt, brannskader og skader under inspeksjonen.

2. Under inspeksjonen skal trykket på trykkluften være null.Det må bekreftes at trykket på rørfyllingsmaskinen har falt til null før demontering og demontering av komponentene på trykkluftsiden.

Smart zhitong er en omfattende rørfyllingsmaskinog utstyrsbedrift som integrerer design, produksjon, salg, installasjon og service.Det er forpliktet til å gi deg oppriktige og perfekte før- og ettersalgstjenester, til fordel for kosmetisk utstyr

savsdb (2)

@carlos

Wechat & WhatsApp +86 158 00 211 936

Nettsted:https://www.cosmeticagitator.com/tubes-filling-machine/


Innleggstid: 31. august 2023