Rørfyllingsmaskin Ni forholdsregler for drift

Funksjoner avRørfyllingsmaskin

l.Tube Filling Machine har et originalt justeringssystem for fyllevolum, som direkte kan justere fyllevolumet på berøringsskjermen.Påfyllingsvolumjusteringen er praktisk, nøyaktig, stabil og pålitelig.

2. Pneumatisk buffer fôringsrør, mekanisk trykkrør inn i koppen, fôringsrøret er stabilt og pålitelig.

3. Mekanisk kobling visuell inspeksjon, nøyaktig og stabil.

4. Oppfølgende overtrykksrenserør, rensetiden er lengre og røret er renere.

5. Plug-in oppfølgingsfylling, fylling starter fra bunnen av røret, maksimerer fjerning av luft i røret og reduserer produktoksidasjon.

6. Den indre veggen til trelagsslangen er utstyrt med en øyeblikkelig varmeapparat, oppvarmingshastigheten er rask, den ytre veggen av røret er ikke skadet, og forseglingen er stabil og vakker.

7. Dokumentnummeret kan skrives ut på begge sider, og dokumentnummeret har en plug-in-struktur som er lett å erstatte.

8. Quick-release fyllesystem, jevn behandling uten blindveier, lett å rengjøre.

9. Aluminiumslegeringsramme, benkeplate i rustfritt stål, i tråd med GMP-standard, vakker og sjenerøs

Ni forholdsregler for drift avrørfyllingsmaskinen 

DeRørfyllingsmaskiner en automatisk fyllemaskin, så den kan støte på forskjellige problemer når som helst på grunn av uaktsomhet ved bruk.

1. Rengjør det omgivende miljøet før du bruker slangefyllings- og tetningsmaskinen.Spesielt diverse og farlige gjenstander som hindrer normal drift av utstyret kan ikke plasseres ved siden av automatiseringsutstyret.

2. Delene avrørfyllings- og tettemaskiner ferdig med CNC dreiebenk, og delene matcher størrelsen riktig.Ikke installer eller modifiser deler som ikke er egnet for ytelsen til maskinen, ellers vil det oppstå ulykker.

3. Operatørene avaluminiumsrørforseglinghar blitt spesialtrent, så arbeidstøyet til operatørene skal være så pent som mulig.Spesiell oppmerksomhet: ermene på kjeledressen må festes og kan ikke åpnes.

4. Etter justering av alle deler av slangefyllings- og tettemaskinen, snu maskinen sakte for å sjekke om utstyret fungerer normalt, om det er vibrasjoner eller unormale fenomener.

5. Maskinens hovedtransmisjonssystem er plassert i bunnen av maskinen og er lukket med en dør i rustfritt stål med lås.Ved justering av lastekapasiteten må den åpnes og justeres av en spesiell person (operatør eller vedlikeholdstekniker).Før du starter maskinen igjen, sørg for at alle dører er i god stand.

6. Slangefyllings- og forseglingsmaskinen lukkes av den gjennomsiktige plexiglassdøren over skrivebordet.Når maskinen starter normalt, har ingen lov til å åpne den uten tillatelse.

7. I nødstilfeller, trykk på den røde nødstoppknappen for å feilsøke i tide.Hvis en omstart er nødvendig, sørg for å bekrefte at feilen er fullstendig eliminert.Tilbakestill nødstoppknappen og start verten på nytt.

8. Slangefyllings- og tettemaskinen skal betjenes av opplært og kvalifisert personell i henhold til forskrifter.Ikke la andre personer betjene maskinen etter ønske, ellers vil det føre til personskade og maskinskade.

9. Før hver fylling, utfør en 1-2 minutters tomgangstest for å kontrollere rotasjonen til hver del av maskinen.Driften er stabil, driften er stabil, det er ingen unormal støy, justeringsenheten fungerer normalt, og instrumentene og målerne fungerer pålitelig.

Vanlige feil og løsninger forRørfyllingsmaskin

1. Lastekapasiteten til fylle- og forseglingsmaskinen er ustabil, hva skal jeg gjøre med mengden?

1. Sjekk om det er lekkasje ved koblingen mellom ståltrådslangen ved oljeinntaket på utstyret og påfyllingsmaskinen.Hvis det er luftbobler her, bruk wire eller wireklemmer for å stramme til det ikke er noen lekkasjer.

2. Sjekk om det er smuss og partikler i kobbertilbakeslagsventilen.

3. Sjekk om magnetbryteren på sylinderen sitter fast, og pass på at du ikke bruker for mye kraft.

4. Bytt ut den v-formede tetningsringen i sylinderen.

5. Det meste av utstyret bruker en fyllemaskin for strømningsmåler for å oppdage feil på strømningsmåleren.

de

2. Hvordan drypper fyllemunnen til fylle- og forseglingsmaskinen?

1. Juster skruene i de fire nederste hjørnene på fyllemaskinen for å unngå risting.

2. Sjekk om det er partikler i påfyllingsventilen, og ryd opp om noen.deler

3. Hvordan justere påfyllingshastigheten til den spiselige fylle- og forseglingsmaskinen?

1. Sjekk om innløpstrykket er normalt.Kontroller ellers om luftkretsen er blokkert og om luftkompressoren fungerer normalt.

2. Juster justeringsskruen til gassventilen til magnetventillyddemperen, trekk raskt ut og skru sakte inn.

3. Innløpstrykket kan justeres til 0,4~0,5mpa.

4. Sjekk om påfyllingsventilen er blokkert av skitt, og rengjør den i så fall.

Smart zhitong er en omfattende og salve Tube Fyllingsmaskin maskineri og utstyr bedrift som integrerer design, produksjon, salg, installasjon og service.Det er forpliktet til å gi deg oppriktige og perfekte før- og ettersalgstjenester, til fordel for kosmetisk utstyr
@carlos

Wechat & WhatsApp +86 158 00 211 936

Nettsted:https://www.cosmeticagitator.com/tubes-filling-machine/


Innleggstid: 24. mai 2023