Ytelsesegenskaper til tannpastafyllingsmaskin

Søknadsfelt

Tannpastafyllingsmaskin er en ideell forseglingsmaskin for plastslange og komposittrør for medisin, daglig kjemisk industri, næringsmiddelindustri og spesialindustri.

Tannpasta fyllemaskinprinsipp

Tooth Paste Filling Machine bruker varmeteknologi og prinsipper for å varme opp tetningsflaten til plastslangen, og smelter de to sidene av slangemunningen sammen under høyt trykk, og unngår noen ulemper med dårlig tetting på grunn av fremmedlegemer på rørveggen.Og selen er vakker og vakker.Dette utstyret er egnet for den ideelle tetningsmaskinen for plastslange og komposittrør for medisin, daglig kjemisk industri, næringsmiddelindustri og spesialindustri.

Tannpasta fyllemaskin ytelsesegenskapene

1. Det helautomatiske kontrollsystemet fullfører hele prosessen med å levere rør, vaskerør, merking, fylling, folding og forsegling, koding og produksjon.

2. Rørtilførsel og rørvask fullføres med pneumatiske midler, og handlingen er nøyaktig og pålitelig.

3. Automatisk endeforsegling, kan bruke forskjellige manipulatorer på samme maskin for å oppnå flere forseglingsmetoder som dobbelfolding, trippelfolding, sadelfolding og så videre.

4. Materialkontaktdelen er laget av 316L rustfritt stål, som er rent og hygienisk og oppfyller fullt ut GMP-kravene for farmasøytisk produksjon.

5. Utstyrt med sikkerhetsanordning, åpne døren for å stoppe, ingen fylling uten rør, overbelastningsbeskyttelse.

6. Tannpasta fyllemaskinUtstyrt med mengdeminne og kvantitativ stoppenhet.

7. Maskinen bruker Taiwan berøringsskjerm og PLC-kontrollsystem for å realisere berøringsfri drift, som er intuitiv, praktisk og pålitelig.

8. Tannpastafyllingsmaskin har en kompakt struktur, automatisk rørlasting, og girdelen er helt lukket.

9. Bruk fotoelektrisk induksjon for å fullføre automatisk kalibrering.

10. Enkel å justere og demontere.

11. Intelligent temperaturkontroll og kjølesystem, enkel å betjene og praktisk å justere

Smart zhitong er en omfattende ogTannpasta fyllemaskinog utstyrsbedrift som integrerer design, produksjon, salg, installasjon og service.Det er forpliktet til å gi deg oppriktige og perfekte før- og ettersalgstjenester, til fordel for kosmetisk utstyr

@carlos

Wechat & WhatsApp +86 158 00 211 936

Nettsted:https://www.cosmeticagitator.com/tubes-filling-machine/


Innleggstid: Jun-12-2023