Forholdsregler for automatisk fylle- og forseglingsmaskin

5

De Automatisk fylle- og forseglingsmaskin er en fyllemaskin for fylling av limmaterialer.Dens arbeidsprinsipp er å drive et stempel gjennom sylinderen for å trekke ut og støte ut materialet.Bruk en enveisventil for å kontrollere flyten av materialet, og bruk en magnetisk reed-bryter.Automatisk fylle- og forseglingsmaskinpåfyllingsvolumet kan justeres ved å kontrollere slaget på sylinderen eller servomotoren.De fem oppmerksomhetspunktene i utvalget Automatisk fylle- og forseglingsmaskin av er som følger
 
1. Først av alt, det generelle prinsippet om fyllingsvolum.Hvis fylleområdet er forskjellig, er prisen på fyllemaskinen forskjellig.Hvis fylleområdet er stort og fyllingsnøyaktigheten er for høy, husk å ikke velge en fyllemaskin med stort fylleområde.Denne typen automatisk fylle- og forseglingsmaskin har en stor feil.Hvis du velger, prøv å bytte ut påfyllingsstemplet
2. For det andre, prinsippet om høye kostnader ytelse.Automatisk fylle- og forseglingsmaskin holder i økende grad tritt med importerte fyllemaskiner, men i noen henseender er de fortsatt ikke opp til det avanserte nivået til utenlandske fyllemaskiner, men vedlikeholdskostnadene for automatisk fyllingsforsegling vil være høyere enn for innenlandske fyllemaskiner. , så når du velger påfyllingsmaskiner Når du installerer maskinen, er det nødvendig å velge en husholdningspåfyllingsmaskin med høy kostnadseffektivitet, shoppe rundt og gjøre flere inspeksjoner på stedet.
 
3. Ettersalgsservicegaranti igjen.Rettidig ettersalgsservice er spesielt viktig for daglige kjemiske, farmasøytiske og andre prosesseringsbedrifter.For eksempel, farmasøytiske selskaper, hvis det er noen problemer i produksjonen og ikke kan løses umiddelbart, vil tapene være umålelige.
4. En annen ting er å velge bedrifter avAutomatisk tetningsmaskin for rørfyllingmed både hard kraft og myk kraft så mye som mulig for å sikre produktkvalitet.Hard kraft er evnen til å utvikle, designe og produsere;soft power er å ha et uavhengig programmeringsteam.Alle vet at avskrivningstiden på mekanisk utstyr kan være så lang som ti år, i motsetning til datamaskiner i tre år og biler i fire år.Dette er en langsiktig investering.Hvis det ikke er styrke til å slå sammen programvare og maskinvare, vil oppfølgingsutstyrstjenester være svært plagsomme!
 
5. Det er svært viktig å gjennomføre feltbesøk og prøve ut så mange prøver som mulig.Eventuelle detaljproblemer dukker opp i masseproduksjon, slik at så mange prøver som mulig kan brukes til å identifisere modenhet og stabilitet til utstyret.Høykvalitetsutstyr til automatisk fylle- og forseglingsmaskin kan gjøre emballasjen raskere, mer stabil, lavt energiforbruk, lavt manuelt arbeid og lav skraphastighet.Fylle- og forseglingsmaskinen er ikke godt valgt, og sløsing med slanger er ikke et lite antall i fremtidig produksjon, så det kan ikke ignoreres.
 
Smart Zhitong har mange års erfaring innen utvikling, designAutomatisk tetningsmaskin for rørfylling
 
Ta kontakt hvis du har bekymringer
@carlos
Wechat WhatsApp +86 158 00 211 936

For mer rørfyllingsmaskintype.vennligst besøk nettstedethttps://www.cosmeticagitator.com/tubes-filling-machine/

 


Innleggstid: 30. november 2022