Farmasøytisk kartongmaskinprofil

Farmasøytisk kartongmaskinprofil


2022 vil være året med den raskeste gjentakelseshastigheten for teknologiske oppdateringer.Den nye infrastrukturen har ropt opp for nye utsalgssteder, åpnet en ny runde med urban oppgradering og fremmet den kontinuerlige modenheten til teknologier som 5G, tingenes internett og kunstig intelligens.

kartongmaskin pharma profiler
Vår Xilin-flaskekartongmaskin er utstyrt med en automatisk flaskeoppløsningsenhet, som automatisk fullfører manuell bretting og utskrift av batchnummer, kartongåpning, produktpakking og boksforsegling.Hele kartongprosessen krever ikke manuell inngripen, så lenge manualen og kartongen er plassert.
Dette produktet er egnet for bokspakking av farmasøytiske aluminium-plastplater, runde flasker, spesialformede flasker og lignende gjenstander.
Maskinen bruker berøringsskjermdrift, fotoelektrisk overvåking av handlingen til hver del, og avviser automatisk ukvalifiserte gjenstander under drift.Hvis det er noe unormalt, vil det automatisk stoppe og vise årsaken, for å eliminere feilen i tide.
Velkommen nye og gamle kunder til å spørre, la maskiner erstatte arbeidskraft og oppnå en vinn-vinn-situasjon.
Maskinfunksjoner
1. PLS viser automatisk feil og slår seg av for alarm, fotoelektrisk presis kontroll, stabil og høy effektivitet på maskinen.
2. Hvis det ikke er noen kartong og ingen manual, vil den automatisk stoppe, og hvis det ikke er noe produkt eller manual, vil den automatisk bli avvist.
3. Det er praktisk å erstatte spesifikasjonene til forskjellige produkter
4. Det kan erstatte mer enn 15 personer, noe som reduserer emballasjekostnadene til bedrifter

Smart Zhitong har mange års erfaring innen utvikling, design og produksjonFarmasøytisk kartongmaskin
Ta kontakt hvis du har bekymringer
@carlos
Wechat WhatsApp +86 158 00 211 936


Innleggstid: 29. desember 2022