Kosmetisk rørfyllings- og forseglingsmaskinens arbeidsprinsipp

Kosmetisk rørfyllingsmaskin

Forseglingsmaskinen kan deles inn i:ultralydforseglingsmaskin, rørforseglingsmaskin, automatisk fylle- og forseglingsmaskin, fylle- og forseglingsmaskin.Slangefyllings- og tetningsmaskinen bruker varmeteknologi og prinsipp for å varme opp tetningsflaten til plastrøret, og smelte de to sidene av rørmunningen sammen under høyt trykk, for å unngå problemer med dårlig tetning forårsaket av fremmedlegemer på røret. rørvegg.Ulemper, og forseglingen er vakker og vakker.Rørfyllings- og forseglingsmaskinen er egnet for fyllings- og forseglingsbehovene til plastrør og aluminium-plastkomposittrør i bransjer som medisin, mat, kosmetikk og daglige kjemiske produkter.

Arbeidsprinsippet og funksjonene til kosmetisk plastrørforseglerfyller

1.Kosmetisk plastrørforseglerfyllerer egnet for fylling og forsegling av plastrør og aluminium-plast komposittrør i industrier som medisin, mat, kosmetikk og daglige kjemiske produkter.Den kan jevnt og nøyaktig injisere ulike deigaktige, kremaktige, viskøse væsker og andre materialer inn i slangen, og fullføre varmluftsoppvarming, forsegling, batchnummer, produksjonsdato osv. i røret.

2. Strukturen er kompakt, røret blir automatisk lastet, og transmisjonsdelen er helt lukket.

3.Kosmetisk rørfyllings- og forseglingsmaskin hastigheten kan kontrolleres og justeres av frekvensomformeren.

4. Høydejusteringen av dreieskiven er direkte og praktisk.

5. Fyllevolumet til kosmetisk rørfyllingsmaskin ved å justere håndhjulet, noe som er praktisk og raskt.

6. Utstyrt med sikkerhetsanordning, åpne døren for å stoppe, ingen fylling uten rør, overbelastningsbeskyttelse.

7. Det helautomatiske operativsystemet fullfører hele prosessen med å levere rør, vaskerør, merking, fylling, varmsmelting, forsegling, koding, trimming og ferdige produkter.

8. Rørforsyning og rørvask fullføres med pneumatiske midler, og handlingen er nøyaktig og pålitelig.

9. Den roterende rørformen til Cream Tube Filling and Sealing Machine er utstyrt med en elektrisk posisjoneringsenhet for øyekontrollslange, som bruker fotoelektrisk induksjon for å fullføre automatisk posisjonering.

10. Det er enkelt å justere og demontere, spesielt egnet for brukere som produserer slanger med flere spesifikasjoner og stor diameter, og justeringen er praktisk og rask.

11.kosmetisk rørfyllingsmaskinintelligent temperaturkontroll og kjølesystem gjør operasjonen enkel og forseglingen er pålitelig.

12. Delene i kontakt med materialer er laget av 316L rustfritt stål, som er rent, hygienisk og helt i tråd med GMP-kravene.

Smart Zhitong har mange års erfaring med utvikling, design av kremrørfyllings- og forseglingsmaskin Hvis du har spørsmål, ta kontakt

Wechat WhatsApp +86 158 00 211 936

For mer rørfyllingsmaskintype.vennligst besøk nettstedethttps://www.cosmeticagitator.com/tubes-filling-machine/


Innleggstid: 23. november 2022